Logo

Karrysmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 

250 g usaltet smør, stuetempereret

4 hvidløgsfed, finthakkede

1 tsk finthakket frisk ingefær

1 spsk hver af rød og grøn peber, finthakket

1 tsk karry eller garam masala

saft fra 1/2 citron

salt og friskkværnet peber

 

Bland smør, hvidløg, ingefær, peberfrugt, karry og citronsaft i en skål.

Smag til med salt og peber.

Form smørret til en pølse og pak det ind i plast­folie.

Du kan opbevare smørret i fryseren til det skal bruges.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.321 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PalmesalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bønner med barbecue (BBQ)Bønner kan være en rigtig god ledsager til grillmad, især svinekød. Her bliver bønnerne...
• PompelmussalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Lun mandelkage med kanelcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os