4 kartofler
2 gulerødder
1 rød peberfrugt
125 gram champignon
2 spsk  olie
 
Æggemasse: 
4 æg
2 spsk  hvedemel
1 dl  letmælk
2 tsk  salt
1 tsk  hvid peber
1 tsk  revet muskatnød
2 spsk  hakket persille
2 tomater skåret i tynde skiver
Kartofler og gulerødder skrælles og rives groft. 
Peberfrugt og champignon renses 
og skæres i tynde skiver. 
Olien varmes på en pande, og de revne
gulerødder steges i 1 minut. 
De revne kartofler tilsættes og steges videre
sammen med gulerødderne i 3-4 minutter. 
Vend hele tiden de revne gulerødder og kartofler
så retten ikke brænder på. 
Tilsæt nu peberfrugt og champignon og steg videre
i 2-3 minutter. 
Ingredienserne til æggemassen blandes til
en jævn masse og hældes over de stegte grønsager.
Skru ned til svag varme. 
Efter 5 minutter lægges tomatskiverne i en krans langs
kanten på stegepanden, og æggekagen steger videre i
ca.10 minutter til æggemassen er stivnet. 
Serveres med blandet salat og groft brød.