2 kg  kartofler 
2 store løg 
salt, peber 
krydderier - fx timian
  
Kartoflerne skæres i tynde skiver (med skræl) og lægges i et enkelt lag 
i en smurt bradepande og drysses med hakket løg og krydderier. 
Bages i en forvarmet ovn ved 150ºC i ca. 25 minutter.
Kartoffelskiverne formes cirkelrunde med et glas og skrællen fjernes 
med en kniv.
Kartoffelpuré:
De resterende kartofler skrælles og koges uden salt. 
Vandet hældes fra, og kartoflerne røres til pure under tilsætning af 
salt, peber og olie (smør).
De udstukne runde kartoffelskiver lægges lagvis med en æggeformet 
skefuld kartoffelpuré mellem hver skive. 
Der laves max. 5 lag til hvert tårn. 
En skefuld kartoffelpuré lægges øverst på tårnet, som pyntes med 
sprøde kartoffelpinde.
Sprøde kartoffelpinde : 
5-6 rå kartoffelskiver snittes i fine pinde og frituresteges i olie. 
Dryppes af og drysses med salt.