Logo

Kartoffelfad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kartoffelfad 


Denne skønne kartoffelret tilberedes med en rest bagte kartofler.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min. Bagetid: 30 min.

 

#

2-3 kolde, bagte kartofler

1-2 porrer eller 1 bundt forårsløg eller purløg

¼ liter cremefraiche 9%

50 g revet ost

1 tsk paprika og/eller karry

salt og peber

*

 

Tænd ovnen på 200 °C.

Riv kartoflerne groft, eller skær dem i små stykker med en kniv.

Vend dem sammen med fintsnittede porrer, forårsløg eller purløg.

Rør cremefraiche sammen med revet ost og krydderier, og vend det i kartoflerne.

Hæld blandingen i et smurt ovnfast fad, og sæt det i ovnen i 20-30 min.

Server som tilbehør eller som hovedret med en salat til.

 

TIPS: Vend evt 200 g fintsnittet skinke eller stegte baconterninger i retten inden den bages.


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 


Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 957 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kartoffelsuppe med chili og ingefærEn fyldig og mættende kartoffelsuppe gør alle glade, men her får du oveni købet en...
• Kartoffelmad med æg og ansjoserEn typisk søndagsmad med saft og kraft og måske en snaps til
• Kartofler bagt med gulerødder og ostDe tynde kartoffel- og gulerodsskiver er bagt i lag med smør, ost og fløde. Drys evt....
• Creme caramelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os