Logo

Kartoffelgratin Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg kartofler

2 løg

1 fed hvidløg

6 æg

¼ l mælk

2 spsk hvedemel

salt og peber

 

Kartoflerne skrælles og koges sammen med skiveskårne løg og hvidløget.

De kogte kartofler skæres i små stykker, når de er afkølet.

Mælk og hvedemel piskes sammen med en gaffel og æggene kommes ved.

Det smages til med salt og peber.

Kartoflerne lægges i et ildfast fad, og æggemassen hældes over.

Sættes i gennemvarm ovn ved 200°C i ca. 20 min.

Spis din kartoffelgratin med frisk salat til eller server den sammen med stegt kylling eller en god bøf.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.668 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her