Logo

Kartoffelkroketter.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ca. 1 kilo skrællede kartofler
smør
1 æg
2 æggeblommer
2 æggehvider (til panering)
rasp
salt og peber
revet muskatnød

Kartoflerne koges, vandet hældes fra, og kartoflerne dampes tørre over ilden (pas på, de ikke brænder på). Kartoflerne moses og tilsættes en klump smør, rør rundt, til smørret er smeltet. Tilsæt et helt æg, to æggeblommer og rør til mosen er glat, smag til med salt og peber og revet muskatnød. Stil det til afkøling. Af den kolde mos formes små pølser, som paneres i æggehvide og rasp og steges i friture, som ikke er for hed. De skal blot steges lysebrune.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.710 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her