Logo

Kartoffelmos med rodfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Man kan bruge de rodfrugter, man kan lide og i det forhold man kan
lide, dog mindst 50% kartofler.

1 kg kartofler
1 gulerod
200 g selleri
200 g pastinak eller persillerod
3 fed hvidløg - (kan udelades, hvis man ikke kan lide hvidløg)
2 spsk smør
lidt mælk
salt og peber (helst hvid peber, da det ikke ses i mosen)

Start med kogning ½ time før kødretten er færdig.
8. Skræl og skær grønsager og kartofler i grove stykke, pil hvidløgsfed og kom det hele i en gryde dækket med vand (tilsæt ikke salt) og kog grønsagerne 25 minutter.
9. Hæld vandet fra
10. Tilsæt 1 tsk salt og lidt peber, 2 spsk smør og mos grønsagerne med en kartoffelmoser, en gaffel eller et piskeris.
11. Tilsæt lidt mælk til mosen har den rette konsistens for mos og server hele retten med det samme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.077 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her