Logo

Kartoffelmos med rodfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Man kan bruge de rodfrugter, man kan lide og i det forhold man kan
lide, dog mindst 50% kartofler.

1 kg kartofler
1 gulerod
200 g selleri
200 g pastinak eller persillerod
3 fed hvidløg - (kan udelades, hvis man ikke kan lide hvidløg)
2 spsk smør
lidt mælk
salt og peber (helst hvid peber, da det ikke ses i mosen)

Start med kogning ½ time før kødretten er færdig.
8. Skræl og skær grønsager og kartofler i grove stykke, pil hvidløgsfed og kom det hele i en gryde dækket med vand (tilsæt ikke salt) og kog grønsagerne 25 minutter.
9. Hæld vandet fra
10. Tilsæt 1 tsk salt og lidt peber, 2 spsk smør og mos grønsagerne med en kartoffelmoser, en gaffel eller et piskeris.
11. Tilsæt lidt mælk til mosen har den rette konsistens for mos og server hele retten med det samme.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.268 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Dashi - japansk basic suppe fondEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rundt familiebrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FlødekartoflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladebar med nødderIgen en god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 dejlige madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!