Logo

Kartoffelsalat 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kartoffelsalat 3


Den eneste ? Næppe. Men dog en af de lækreste. Til 4 meget sultne som ultimativt tilbehør.
#
1 kg faste kartofler
salt
2 ½ dl kødbouillon
4 spsk hvidvinseddike
1 tsk stærk sennep
friskkværnet peber
1 løg
1 bundt purløg
3-4 spsk solsikkeolie
*


Skyl kartoflerne, læg dem i en gryde og lad dem koge lige netop tildækket med vand.
Tilsæt 1 tsk salt.
Kog dem med låg ved middelvarme i 15-20 minutter.
Hæld vandet fra, lad dem kort køle af, men pil dem, mens de stadig er temmelig varme.
Varm i mellemtiden bouillon op, krydr med eddike, sennep, salt og peber.
Pil løget og hak det fint.
Skyl purløget og snit det.
Skær de varme kartofler i skiver - vær ikke bange for, at de går i stykker, for det gør de alligevel senere.
Hæld straks den varme bouillon over, smag til og lad det trække et lille stykke tid.
Først nu blandes olie, løg og purløg i.
Det kan godt være, at der er behov for mere salt, peber eller eddike - men ellers: himmelsk!

Smager godt sammen med: svinekød og fiskefilet, grillpølser og stegt kylling og og og ... .

Kj pr. portion: 1100

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.005 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her