Logo

Kartoffelsalat Bombay

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kartoffelsalat Bombay


Nem opskrift på en virkelig lækker kartoffelsalat. Denne kolde kartoffelsalat har masser af smag og friske krydderurter. Det perfekte tilbehør.


#

500 g faste kartofler
2 gule peber i små tern
2 udkernede tomater i tern
2 forårsløg i tynde ringe
300 g yoghurt 0.5%
100 g fromage blanc
saft af 1 citron
1/2 tsk spidskommenfrø
2 fedt finthakket hvidløg
2 spsk hakket persille
*


Damp kartoflerne møre med skræl, lad dem køle lidt, pil dem og skær i tern.
Læg kartofler, peberfrugt, tomater og forårsløg i fad.
Rør yoghurt, fromage blanc og citronsaft jævnt.
Rist spidskommenfrø under omrøring på tør pande, og rør sammen med
yoghurten.
Tilsæt hvidløg, persille, salt og peber.
Bland salat og sauce, lad det trække lidt og smag til med salt og peber.


----------- ooo OÔO ooo -----------


Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 781 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bagte kartofler med spinat og ostUhm, dobbeltbagte kartofler her er de fyldt med stuvet spinat og ost
• Kartoffelsalat med agurk og rødløgKartoffelsalat hører sommeren til. Kan fint forberedes flere timer forinden middagen, så...
• Kartoffelmad med æg og ansjoserEn typisk søndagsmad med saft og kraft og måske en snaps til
• Rabarber trifli 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!