Logo

Fyldt melon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 honning melon
500 g frisk frugt: appelsin, mandarin, kirsebær, banan, æble
1 stort glas cream sherry
flødeskum
 
Der skæres et låg af melonen.
Denne udhules så der stadig er et lag tilbage.
Det udhulede kød og den valgte frugt skæres i terninger og fyldes i melonen.
Sherryen hældes over og der toppes med flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.568 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her