Logo

Fyldte ananas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 friske ananas
3-6 spsk orangelikør

Fromage
3 blade husblas
2 æggeblommer (str. mellem)
2 spsk flormelis
2 spsk friskpresset appelsinsaft
1 spsk orangelikør
1/4 literpiskefløde

Pynt
skal af 1 appelsin
1 dl vand
1 spsk sukker

Skær de 3 ananas igennem på langs og fjern midterstrengene.
Skær ananaskødet fra skallen.
Snit det i små terninger og læg dem i skallerne.
Fordel likør over.

Fromage:
Læg husblasen i blød i koldt vand i ca. 5 min.
Pisk æggeblommer og flormelis luftigt.
Træk husblasen op med det vand, der hænger ved.
Smelt den i vandbad.
Afkøl husblasen med appelsinsaft og likør, og rør den i æggene.
Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i æggemassen.
Fordel den halvstive fromage over de halve ananas, som sættes koldt.

Pynt:
Skær appelsinskallen i meget tynde strimler og kog dem i vand og sukker, ca. 5 min.
Tag dem op og lad dem tørre.
Pynt med appelsinstrimlerne ved serveringen.

Tips: I stedet for orangelikør kan anvendes friskpresset appelsinsaft.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.073 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pocherede pærer med vaniljecreme og chokoladesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• DessertpandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarberkompot til isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pocherede pærer med vaniljecreme og chokoladesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os