Logo

Frugt dyppet i chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g jordbær
100 g æbler
100 g bananer
100 g appelsiner i både
en hel gryde smeltet chokolade
3 spiseskefulde vand
 
Vask jordbærrene, skræl æblerne og bananerne, skær det hele i terninger.
Sæt frugten på et træspid.
Kom chokoladen i en gryde med vand og lad det smelte ved svag varme, mens du rører rundt.
Dyp frugten i den smeltede chokolade og læg den på alufolie til afkøling.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.030 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her