Logo

Fyldt melon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 honning melon
500 g frisk frugt: appelsin, mandarin, kirsebær, banan, æble
1 stort glas cream sherry
flødeskum
 
Der skæres et låg af melonen.
Denne udhules så der stadig er et lag tilbage.
Det udhulede kød og den valgte frugt skæres i terninger og fyldes i melonen.
Sherryen hældes over og der toppes med flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 909 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• OrangeparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Citron-knudekål med svinekam + SemuljekageDen friske aroma af citronskal og karsens skarphed harmonerer perfekt med den sprøde...
• Profiteroles, pikante - diabetikerI Frankrig er profiteroles populære små vandbakkelser, der spises med pikant fyld som...
• OrangeparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!