Logo

Fyldt melon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 honning melon
500 g frisk frugt: appelsin, mandarin, kirsebær, banan, æble
1 stort glas cream sherry
flødeskum
 
Der skæres et låg af melonen.
Denne udhules så der stadig er et lag tilbage.
Det udhulede kød og den valgte frugt skæres i terninger og fyldes i melonen.
Sherryen hældes over og der toppes med flødeskum.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.091 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?