Logo

Kartoffelsalat med ananas og karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g kartofler
1 ring ananas skåret i små tern
2 spsk ananassaft
½ dl ymer
½ dl cremefraiche
½ tsk karry
¼ tsk salt
1/8 tsk peber

Kartoflerne skrælles, koges, skæres i stykker og afkøles.
De andre ingredienser røres sammen og smages til.
Kartoflerne vendes sammen med dressingen og pyntes evt. med purløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.092 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her