Logo

Kinaradiser sauteret med spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

kinaradiser
grov dansk spinat
smør
salt
peber

Skræl radisen og skræl derefter bånd af med en kartoffelskræller eller tyndskræller.
Skær spinatblade i strimler.
Sauter radisebåndene i en stor gryde eller sauterpande i lidt smør.
Kom spinaten ved når båndene er næsten møre.
Varm igennem, smag til med salt og peber og server.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.218 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her