Logo

Kirsten Hüttemeiers nemme, hurtige rugbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
25g gær
ca. 3 dl lunkent vand
2 spsk sirup
3 spsk olie
1 spsk salt
ca. 300 g groft rugmel
250-300 g hvedemel
 
Opløs gæren i det lunkne vand.
Sirup, olie, salt tilsættes og de to slags hvedemel lidt efter lidt.
Røres sammen med en ske.
Dejen æltes blank på bordet.
Formes straks til en tyk pølse der lægges i en smurt bageform (2 liter) og hæver tildækket et lunt sted i 1 time.
Bages på nederste rille i 40 min. ved 200°C.
Afsvaler tildækket på en rist.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.564 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Salat af asparges, jordbær og brøndkarseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Glaserede grønsagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sambal med agurk og ingefærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pæremarengs bagt med abrikos-passionssauce og granatæblesorbetHvis du vil prøve en anderledes og eksotisk dessert til gæsterne så prøv denne ret med...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os