Logo

Kirsebærkompot med kirsch og mandler 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1000 g kirsebær
300 g stødt melis
10 cl. vand
1 stang vanilje
2 store spsk hele, smuttede mandler
½ glas kirsch

Vask og tør kirsebærrene og tag stilkene af. Skær vaniljestangen igennem på langs. Kom vandet og sukkeret i en kasserolle, og lad det koge i ca. 10 minutter. Tilsæt vaniljen, mandlerne og til sidst kirsebærrene.
Lad det koge i 5 minutter til. Lad kirsebærrene dryppe af i en sigte over kompotskålen. Lad lagen køle af, og tilsæt derefter kirsch. Kom kirsebærrene i kompotskålen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.379 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her