Logo

Kinesisk sur-sød sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 lille stykke frisk ingefær
1 fed hvidløg
1 spsk olie
1/2 dl tomatketchup
1/2 dl oksebouillon
3 spsk vineddike
3 spsk soyasauce
3 spsk risvin eller tør sherry
3 spsk sukker
1 tsk salt
1 spsk Maizenamel
Chilisauce, Sambal Oelek eller tabascosauce efter smag

Ingefæren skrælles, hvidløgsfedet pilles, og begge dele hakkes fint.
Olien varmes op i en kasserolle, og heri svitses hvidløg og ingefær et øjeblik. Tilsæt ketchup, bouillon, vineddike, sojasauce, risvin, sukker og salt. Bring blandingen i kog.
Rør Maizena ud i koldt vand og jævn saucen.
Krydr til sidst med chilisauce, Sambal Oelek eller tabascosauce.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.531 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Marineret kartoffelsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blomkål med ostesauceDenne stuvning med blomkål og hjemmelavet ostesauce kan både bruges som frokostret, let...
• Ovnbagt hvidløgEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KokosisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!