Logo

Knoldselleri -og æblesalt bagt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Nem salat med knoldselleri og æbler som står godt til svinekoteletter eller fasan. Serveres gerne lun.

 

 

Til 4 personer:


1 knoldselleri
2 æbler
1 potte selleripersille eller 2 stilke finthakket selleritop
2 spsk extra jomfruolivenolie
1 spsk æblevinaigre
Salt, hvid peber
 
Skær knoldselleri i både og blancher dem et par minutter i let­saltet vand.
Fjern kernehuset fra æblerne og skær dem i både.
Læg selleri og æbler på en bageplade med bagepapir og vend dem med olivenolie og æblevinaigre.
Drys salt og over.
Stil pladen i ovnen ved 200ºC i ca. ½ time, til selleri og æbler er møre. Lad dem afkøle en anelse.
Hak selleripersille groft og vend det forsigtigt med selleri og æbler.

 


Server salaten til svinekoteletter eller grydestegt fasan.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.909 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her