
 
 125 g gulerod 
3 dl vand 
250 g tørrede abrikoser 
250 g sukker 
3 blade husblas 
3 spsk koldt vand 
Pynt: 100 g tesukker 
Den skrabede gulerod koges mør i vandet. 
De skyllede abrikoser overhældes med det vand, hvori guleroden er kogt og stilles koldt, til dagen efter. 
Da males både gulerod og abrikoser gennem kødmaskinen. 
Sukkeret smeltes i mosen, der koges 5-10 min. under omrøring. 
Den udblødte husblas røres i. 
Massen hældes på et fladt fad, der umiddelbart forinden er skyllet i koldt vand, og tørres i stuetemperatur 2-3 dage.
 
Da vendes konfekten på sukkerstrøet pergament og tørres på den anden side. 
Til sidst skæres konfekten i firkanter, der vendes i tesukker og gemmes i dåser med pergamentpapir mellem lagene. 
Der bliver ca. 65 stk konfekt.