Logo

Koldhævet Emmerbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
5 g gær 
7 dl kold vand
1 1/2 dl ymer eller tykmælk
1 spsk salt
150 g speltklid
500 g emmermel
ca. 500 g sigtet speltmel
 
Opløs gæren i vandet, bland de øvrige ingredienser i og ælt dejen grundigt. Brødene afvejes derefter til ca. 775 g, slås op og lægges i to smørsmurte forme.
De koldhæves natten over i køleskab.
Næste dag efterhævers brødene i 1 1/2 time ved stuetemperatur og
pensles med vand.
Bagetiden er ca. 1 t ime ved 200°C, til kernetemperaturen er 98°C.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.397 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Basmatiris i mikroovnBasmatiris er aromatiske og langkornede ris, primært fra Nordindien. Risene kan sagtens...
• Olivenbrød 1 En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bruschetta med rejerVi har blandet en lækker rejetopping til de sprøde bruschetta. Tilføj evt. lidt...
• AppelsinsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!