Logo

Krydderurtertabbouleh med forårsgrønt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Krydderurtertabbouleh med forårsgrønt

1 dl perlerug, perlespelt, perlebyg eller brune ris

1 bundt grønne asparges

1 bundt radiser

1 agurk

1 bakke cherrytomater

2 håndfulde friske krydderurter fx. kørvel, basilikum og persille

Reven skal af 1 økologisk citron

2 spsk. ekstra jomfru olivenolie

salt og peber

 

Kog perlerug som angivet på emballagen og afkøl.

Knæk den træede ende af aspargesene og skær dem i små stykker.

Damp dem i 1 minut.

Skær radiser i skiver.

Halver agurken på langs.

Fjern kerner med en teske og skær agurken i små tern.

Skær cherrytomaterne i både.

Skyl krydderurterne og slyng dem godt - brug fx en salatslynge

Hak krydderurterne og vend med perlerug, grønsager, reven citronskal og ekstra jomfru olivenolie.

Smag til med salt og peber.

 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.874 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her