Logo

Krydret blomkålssalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 spsk lys vineddike
1 spsk olivenolie
1- 2 spsk sukker
½ fintsnittet rød chili
2 fed finthakket hvidløg
1 lille blomkål delt i buketter
1 dl fintsnittede lyse løvstikkeblade
1 bundt snittet purløg

Rør eddike med olie og smag til med sukker, peber og salt, så der er balance mellem det sure og søde.
Krydr med chili og hvidløg.

Bring en stor gryde letsaltet vand i kog og kog blomkålsbuketterne 3-4 min.
Der skal stadig være bid i dem.

Læg dem på et fad og hæld marinaden over.
Vend med løvstikke og purløg og lad blomkålen trække til den er kold.
Vend buketterne en gang i mellem.

Tips: Serveres til brød og fisk, kød eller fjerkræ

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.614 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her