Logo

Sydafrikansk Barbequesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

30 ml smør
1 revet løg
2 fed hvidløg hakket
475 ml vand
1 ml salt
15 ml chili pulver
60 ml brun sukker
60 ml eddike
60 ml worchester Sauce
225 ml kecthup
5 ml tabasco
 
Smelt smørret i en gryde.
Steg løg indtil de er bløde, tilsæt hvidløg når løgene er næsten færdigstegte.
Tilsæt vandet plus resten af ingredienserne.
Rør godt til det hele er blandet godt.
Lad det koge over medium lav varme for 30 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.230 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her