Logo

Krydret salat med skaldyr

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100-200 g krabber, rejer eller hummerhaler, kogte
½ tsk rejepasta
2 tsk hvidløg, finthakket
1 skalotteløg, finthakket
3-6 chili, finthakkede
1 spsk galangarod, finthakket
2 stilke citrongræs, fintsnittet
1 tsk sukker
1 spsk tamarind eller
2 spsk citronsaft
1-2 spsk thai fishsauce
3 spsk olie
4 blade icebergsalat, strimlet
250 g bønnespirer
10-15 sukkerærter, delt på langs
2 lime, i både
frisk koriander, til pynt

Alle krydderier stødes i en morter til en jævn pasta. Bland denne pasta med sukker, tamarind eller citronsaft og fiskesauce.
Opvarm blandingen i olie og hæld den over skaldyrene. Mix det grundigt og lad det trække mindst 30 min.
Anret alle grønsagerne på et serveringsfad og læg skaldyrene på til sidst. Pynt med frisk koriander eller basilikum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.725 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her