Logo

Krydret salat med surimi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g surimi, drænet
½ tsk rejepasta
2 tsk hvidløg, finthakket
1 rødløg, finthakket
3-6 chili, finthakket
1 spsk ingefær, finthakket
2 stilke citrongræs, fintsnittet
1 tsk sukker
1 spsk tamarind eller 2 spsk citronsaft
1-2 spsk thaifiskesauce
3 spsk olie
4 blade iceberg, strimlet
250 g bønnespirer 10-15, delt på langs
2 lime, i både
frisk koriander eller basilikum

Alle krydderierne stødes i en morter til en jævn pasta.
Bland denne pasta med sukker, tamarind eller citronsaft og fiskesaucen. Opvarm blandingen i olie og hæld den over surimien.
Mix det grundigt og lad det trække mindst 30 min.

Anret alle grønsagerne på et serveringsfad og læg skaldyrene på til sidst.
Pynt med frisk koriander eller basilikum.

Tips: Som variation kan surimi erstattes af rejer eller krebs.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.299 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her