Logo

Grønne bønner i sennepsmarinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Først laves en sennep af 250 g sennepskorn, som har ligget i blød natten over i en blanding af druesaft og rødvinseddike i forholdet 2:1.

De blendes med lidt spidskommenfrø og lidt salt.
Så tilsættes 1 dl mandelflager og ½ dl pinjekerner og det hele blendes til en ikke alt for ensartet masse.

(Denne sennep holder længe i en tætsluttende beholder.)

1 kg bønner nippes og koges i 5-8 minutter, hvorefter vandet hældes fra.
Hakket chili og hakket hvidløg mørnes i en sjat sennepsolie, et par spsk sennep tilsættes, hvorefter bønnerne blandes i og gryden tages af ilden.
En marinade tilberedes af sennepsolie, der kommes på en pande med spidskommenfrø og lidt letstødte sennepskorn.

De varmes op til de begynder at poppe.
Bønnerne kommes i en serveringsskål og overhældes med den varme marinade.
De kan spises varme, kolde eller lunkne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.155 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her