Logo

Kurvebrød til frokosten ♥

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

2 brød:

10 g gær

4 dl koldt vand

2 dl surmælksprodukt f.eks. ylette

1 spsk salt

200 g grahamsmel

700 g hvedemel

1 ½ spsk olie

 

Opløs gæren i vandet og tilsæt de øvrige ingredienser.

Hold evt. lidt hvedemel tilbage.

Lad røremaskinen ælte dejen til den er tilpas blank og smidig.

Lad den hæve i 4 timer ved stuetemp. eller i køleskabet til næste dag.

Dejen slåes sammen og formes til 2 runde brød.

2 kurve drysses med mel - brug en sigte og lad brødene hæve i kurvene.

Hæver ca. 1 time og vendes forsigtig ude på en bageplade beklædt med bagepapir.

Stilles i en kold ovn, som indstilles til 200°C i 35 min.

Lad brøddene stå 5 min. ved eftervarmen.

(Alle former for brødkurve kan anvendes)

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.342 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?