Logo

Klassisk Marvsauce eller Bordelaisesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Peber
Timian
Laurbærblad
5 g citronsaft
30 g skalotteløg
30 g kødsky
100 g oksemarv
135 g espagnolesauce
350 g rødvin
 
Kom de hakkede skalotteløg sammen med laurbærbladet, timian og peber
i vinen og kog det i et kvarter.
Kom espagnolesaucen heri, lad det stå over ganske svag varme i 20
minutter og si det.
Saucen røres ud med kødsky og citronsaft og til sidst kommes den
pocherede marv, der er skåret i skiver, i.
Mængderne af skalotteløg og hvidløg kan varieres.
De her opgivne mængder er gennemsnitsmængderne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.419 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her