Logo

Klassisk kinesisk marinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Klassisk kinesisk marinade

Til ca. 1 kg fisk, and, kylling, okse- og svinekød

 

2 spsk risvinseddike

4 spsk soyasauce

1 spsk sesamolie

2 spsk flydende honning

2,5 cm frisk ingefær, revet

2 fed hvidløg, hakket groft

1 tsk five spice pulver

 

Hæld alle ingredienser i en skål og pisk dem godt sammen.

Læg kødet eller fisken i et enkelt lag i et lavt fad og hæld marinaden over.

Dæk til og lad det marinere i 1 time.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.619 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Honningmarinade med grape til spareribsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegt spidskål med fennikelmarinade og æblerStegt spidskål er hurtigt at lave og smager fantastisk. Den her opskrift er med...
• Jordskokketimbaler 1En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Glace au fourEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os