Logo

Kyllingesalat med avocado

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kyllingefileter
1 dl hønsebouillon
100 g bacon i tern
2 modne avocadoer
1 spsk citronsaft
sprød salat
1 bundt purløg
lidt salt og peber
 
Læg kyllingefileterne i en gryde med bouillon og damp dem under låg i ca. 12 min.
Rist bacontern sprøde på en pande og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Halvér avocadoerne, fjern stene og pil skallen af.
Skær avocadokødet i mindre stykker og vend det sammen med citronsaft og 1-2 spsk bouillon fra kyllingen.
Skær kyllingekødet i mindre stykker, vend dem i avocadosalaten og smag til med salt og peber.
Anret på sprød salat og drys med bacon og fintsnittet purløg. serveres med brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.111 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her