400 g fersk laks 
4 æggeblommer 
1 tsk løg, finthakket 
1 lille bdt dild 
2 drueagurker (små syltede agurker) 
40 g lakserogn 
citronsaft 
årstidens salater 
olie og mild vineddike til dressing 
Fisken hakkes med en stor kniv. 
Løg, dild og agurker, der alle skal være hakkede meget fint, røres i, og 
til sidst de letpiskede æggeblommer. 
Tataren smages til med salt og peber og formes som små bøffer midt på 
fire tallerkner. 
Salater – en eller flere slags – vendt i mild dressing lægges smukt 
omkring. 
Lakserogn, skyllet og tilsmagt med salt og citronsaft anrettes oven på 
tataren, og der pyntes med dildkvist. 
Giv groft brød eller flûtes til 
Tips: Som variation kan tataren steges hurtigt på en hed pande og 
serveres med en varm sauce til, eller koldt kryddersmør til. 
Den kunne meget passende garneres med friske spinatblade , der er 
sauteret hurtigt på panden i lidt olie.