Logo

Lammegyros med salat og lime

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g lammegyros
saft fra 1 lime
2 spsk olivenolie
1 rødløg
frisk salat efter ønske
salt
peber

Varm en pande og steg kødet med den olie det er marineret i.
Rist det 2-3 minutter. Krydr med salt og peber.
Rens salaten og vend med lime, olivenolie, salt og peber.
Anret med kødet og tynde skiver af rødløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.113 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her