15 g gær 
½ l koldt vand 
1 ½ tsk salt 
100 g grahamsmel 
Ca 550 g hvedemel.
 
Smuldr gæren og rør den ud i koldt vand. 
Tilsæt salt, grahamsmel og hvedemel. 
Rør dejen sammen. 
Dejen skal være ret lind og skal IKKE æltes. 
Lad dejen hæve tildækket i køleskabet ca. 12 timer. 
Hæld dejen ud på et meldrysset bord og form den til 3 lange flûtes med hvedemel på hænderne. 
Læg dem på en plade med bagepapir eller i en flûtes form. 
Giv hver flûtes 3 snit på skrå og lad dem efterhæve ca. ½ time. 
Tænd ovnen på 225ºC. 
Bag flûtene midt i ovnen ca. 25 minutter, de skal være sprøde og let gyldne. 
Pensl 2 gange med koldt vand under bagningen.