Logo

Dorthea salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 store æbler
1 banan
100 g hakkede hasselnødder
1 ¼ dl cremefraiche
saft af en citron
2 cl. maraschino
1 spsk sukker
 
Skyl æblerne og skær et låg af hver.
Stik kernehuset ud og udhul æblerne forsigtigt.
Skær frugtkødet i små terninger.
Pil bananen og skær den ligeledes i terninger.
Bland frugten i en skål.
Tilsæt hasselnødder, cremefraiche, citronsaft, reven citronskal,
maraschino og sukker.
Lad det trække i ca. 15 min i køleskabet.
Serveres i de udhulede æbler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.740 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her