1 krølsalathoved 
3 skiver toastbrød 
½ dl olivenolie 
3 papirstynde skiver parmaskinke 
24 stk jordbær 
frisk grøn eller rød basilikum 
Dressing: 
20 g pinjekerner 
2 tsk balsamico eddike 
2 dl cremefraiche 38% 
frisk kværnet sort peber 
Fjern stokken fra salaten og skyl den forsigtigt i koldt vand. 
Ryst den godt fri for vandet og læg den i køleskabet i en plastpose i nogle timer, gerne natten over. 
Skær brødet i fine terninger, rist dem gyldne i olie og læg dem over på et stykke køkkenrulle.
Dressing: 
Rist pinjekerner i den samme olie, og når de er gyldne, hældes eddike på. Rør rundt og kom cremefraiche i. 
Smag til med peber. 
Snit skinken i tynde strimler. 
Anret salaten på tallerkner. 
Del jordbærrene i kvarter og fordel dem på salaten sammen med brødterninger. 
Kom den varme dressing på og garner med skinkestrimler og basilikum.