Logo

Lynstegt blomkål med soyasauce og rosenkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Sprøde, små blomkålsbuketter og rosenkål med smag af sesam og soyasauce. Passer på en buffet eller som snack før middagen.
 
1 lille blomkål
20 rosenkål
3 spsk rapsolie
2 spsk sesamfrø
2 spsk japansk soyasauce
havsalt
sesamolie til serveringen
 
Del blomkålen i små buketter og halver rosenkålene, hvis de er store.
Varm olien op, helst i en wok og brun grønsagerne, ril de får en flot farve.
Tilsæt sesamfrø og soyasauce.
Rør hele tiden og tilsæt mere olie, hvis det er nødvendigt.
Smag til med salt efter behag.
Lad retten trække natten over, så kålen bedre opsuger smagen fra soyasaucen.
Dryp lidt sesamolie over kålen lige inden servenngen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.442 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kartoffelsalat med pasta og frisk spinatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tzatziki 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydderolie - Salvie og limeolieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Is med brændte fignerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!