Logo

Müsli Grovbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 dl økologisk kærnemælk
25 g gær
1/2 tsk salt
250-300 g hvedemel
50 g müsli
3 dråber olie
 
Müslien blendes sammen med kærnemælken.
Kærnemælken og müslien varmes op til ca. 30ºC (håndvarm).
Gæren opløses i blandingen.
Der tilføres ca. 150 g af melet og der røres kraftigt i blandingen.
Salt tilføres.
Yderligere hvedemel tilføres, og der æltes indtil man har en jævn dej.
(må ikke være for tør).
En brødform smøres med 3 dråber olie.
Dejen formes så den passer med bunden af formen og lægges heri.
Dej og form sættes til hævning et lunt sted i ikke mindre end 2 timer.
Ovnen forvarmes til 225ºC.
Den hævede dej smøres med kærnemælk.
Dejen bages i ca. 25-30 minutter, til brødet er gyldent.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.037 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lækre ovn-kartoflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Aubergine stegt som lammekølleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mozzarella af bøffelmælk, tomater og pestosauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KaramelrandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os