Logo

Majs- og bønnesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Majs- og bønnesalat


Vi har brugt friske majs til denne salat, men du kan også bruge frosne majskerner.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 10 min.

 

#

250 g grønne bønner

2 majskolber

1 spsk olie

2 skalotteløg

1 rødløg

1 spsk sherryvineddike

1 spsk olie

salt og peber

*

 

Nip bønnerne, og kog dem i letsaltet vand i ca. 4 min.

Læg dem straks i koldt vand, og dryp af i en sigte.

 

Pil blade og hår af majskolberne, og skær kernerne af kolberne med en kniv.

Steg majskernerne møre på en pande med olie.

Pil skalotteløg og rødløg, og snit dem fint.

Vend dem sammen med majs og bønner.

Tilsæt vineddike og olie.

Smag til med salt og peber, og server som en frokostret med brød til eller som tilbehør.

 

Majs- og bønnesalat

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 464 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pasta med bacon og edamamebønnerLad ungerne være med til at bælge bønnerne til fredagens velsmagende pastaret
• Bønnesalat 2En fin og mættende salat med 2 slags bønner. Bønnesalaten egner sig som tilbehør til mange...
• Grønne bønner med sennepBønnesalat er hurtigt, sundt og lækkert grønt tilbehør. Damp bønner, rør en marinade, snit...
• Fyldte florentinereEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!