
 
Denne grønne bønnepuré, som er rigtig lækker (og sund) kan serveres
med tomatbrød, som mange børn vil guffe i sig med fornøjelse. Bønnepuréen
smager godt som topping i en tomatsuppe. Puréen smager bedst lun.
Til 4-6 personer Tilberedningstid: ca. 10 min. 
#
500 g friske eller frosne grønne bønner
salt 
1 dl fløde 
25 g smør 
1 fed hvidløg 
citronpeber 
persille 
*
1. Nip de friske bønner og skær dem i mindre stykker. 
Frosne bønner skal ikke tøes op. 
 
2. Kog bønnerne næsten møre i letsaltet vand. 
 
3. Kom de afdryppede bønner i en blender og kør dem til mos.
Tilsæt fløde og koldt smør. 
 
4. Hæld mosen tilbage i kasserollen og varm den op. 
Smag til med presset hvidløg og citronpeber. 
 
5. Ved serveringen drysses hakket persille over.