Logo

Malfatti

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Malfatti betyder egentlig: dårligt lavet! Men de smager mindst lige så godt som gnocchi
Til 4 sultne Italienfans:

1 spsk smør
300 g frosset, hakket spinat (som er optøet)
150 g ricotta (det er den italienske friskostspecialitet - som erstatning kan bruges afdryppet mager kvark)
100 g frisk, reven parmesan
2 æg
1 æggeblomme
salt, friskkværnet peber
friskreven muskatnød
200 g hvedemel

Et ovnfast fad smøres med smør.
Hæld den hakkede spinat i en skål sammen med ricottaen, halvdelen af osten, æggene og æggeblomme n, og rør det hele sammen.
Krydr med salt, peber og muskat.
Hvedemel tilsættes lidt efter lidt, og det hele røres sammen til en glat dej med håndmikseren.
Bring 3 liter vand med salt i kog i en stor gryde.
Forvarm ovnen til 180° (varmluft 160°).
Når vandet koger, formes små boller af dejen: med en spiseske tages en skefuld dej, som stryges glat med en anden spiseske og lægges ned i det kogende vand.
Lad bollerne trække et par minutter ved svag varme.
De færdige boller svømmer altid ovenpå.
Tag dem op med hulskeen og lad dem dryppe af.
Læg dem i det ovnfaste fad, drys med resten af osten og bag retten færdig i ovnen endnu fem minutter.

Smager godt sammen med: tør hvidvin, brød, salat. kj pr. portion: 1800

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 1.937 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her