Til mazarinbund: 
100 g sukker 
100 g smør 
100 g mandelmasse bitter 00 
2-3 æg 
 
Indlæg af: 
100 g hvid chokolade 
30 g sukker 
4-5 æg 
korn af 1 vaniljestang 
2 dl piskefløde 
1 ½ dl cremefraiche 38%
 
Mazarinbund: Med el-håndpiskeren piskes sukker, smør og mandelmasse 
sammen. 
Pisk et æg i ad gangen. 
Når massen er let og luftig, bredes den ud i et rektangel på et stykke 
bagepapir i ca. 1 cm's tykkelse. 
Sæt pladen midt i en 175ºC varm ovn og lad den bage i ca. 15 min., til den er lysebrun. 
Tag den ud og lad den køle af. 
Indlæg: Smelt chokoladen i ikke for varmt vandbad. 
Pisk sukker, æggeblommer og vanilje hvidt. 
Pisk den smeltede chokolademasse forsigtigt i.
Skær mazarinbunden ud, så den kan beklæde siderne og bunden af en 
brødform (1 ½ liter). 
Når bund og sider er beklædt, skæres evt. resterende kage i terninger, 
der i cremen. 
Fyld nu denne i formen, dæk den med folie og frys den.