Logo

Hvid chokoladepar­fait med kræmmer­hus og syltede brom­bær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
samt moccasauce
 
Parfait:
½ liter piskefløde
4 æggeblom­mer
50 g smør
150 g hvid chokolade (smeltet)
Skal af 1 appelsin
 
Fløden piskes stiv.
Smør og chokolade smeltes i en gryde og den piskede fløde til­sættes. Æggeblommerne samt skal af appelsinen tilsættes tilsidst.
Derpå fryses parfai­ten, til den er stiv, rør af og til.
 
Moccasauce:
2 dl vand
1 spsk kaffebønner
2 spsk Nescafe
1 stang vanilje
1 knivspids kanel
 
Det hele koges, jævnes med majsmel, sigtes og køles.
 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 989 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brødbudding- er en klassisk dessert, som er ved at gå i glemmebogen. Det er lidt synd, for desserten...
• Nem og lækker æblekage med smuldredejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladekage med råcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brødbudding- er en klassisk dessert, som er ved at gå i glemmebogen. Det er lidt synd, for desserten...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!