Logo

Hvid chokoladepar­fait med kræmmer­hus og syltede brom­bær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
samt moccasauce
 
Parfait:
½ liter piskefløde
4 æggeblom­mer
50 g smør
150 g hvid chokolade (smeltet)
Skal af 1 appelsin
 
Fløden piskes stiv.
Smør og chokolade smeltes i en gryde og den piskede fløde til­sættes. Æggeblommerne samt skal af appelsinen tilsættes tilsidst.
Derpå fryses parfai­ten, til den er stiv, rør af og til.
 
Moccasauce:
2 dl vand
1 spsk kaffebønner
2 spsk Nescafe
1 stang vanilje
1 knivspids kanel
 
Det hele koges, jævnes med majsmel, sigtes og køles.
 
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.188 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?