Logo

Hvid chokoladeparfait på mazarinbund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Til mazarinbund:
100 g sukker
100 g smør
100 g mandelmasse bitter 00
2-3 æg
 
Indlæg af:
100 g hvid chokolade
30 g sukker
4-5 æg
korn af 1 vaniljestang
2 dl piskefløde
1 ½ dl cremefraiche 38%
 
Mazarinbund: Med el-håndpiskeren piskes sukker, smør og mandelmasse
sammen.
Pisk et æg i ad gangen.
Når massen er let og luftig, bredes den ud i et rektangel på et stykke
bagepapir i ca. 1 cm's tykkelse.
Sæt pladen midt i en 175ºC varm ovn og lad den bage i ca. 15 min., til den er lysebrun.
Tag den ud og lad den køle af.
Indlæg: Smelt chokoladen i ikke for varmt vandbad.
Pisk sukker, æggeblommer og vanilje hvidt.
Pisk den smeltede chokolademasse forsigtigt i.
Skær mazarinbunden ud, så den kan beklæde siderne og bunden af en
brødform (1 ½ liter).
Når bund og sider er beklædt, skæres evt. resterende kage i terninger,
der i cremen.
Fyld nu denne i formen, dæk den med folie og frys den.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.735 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her