Logo

Marinade med dild, peberrod og sorte peberkorn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Til ca. 1 kg oksekød og fisk

 

6 spsk olivenolie

6 spsk hvidvinseddike

1/2 citron, kun saften

3 spsk hakket frisk dild

1/2 spsk revet peberrod

8 sorte peberkorn

1/2 tsk salt

 

Hæld alle ingredienser i en skål og rør dem godt sammen.

Læg kødet eller fisken i et enkelt lag i et lavt fad og hæld marinaden over.

Dæk til og lad kød marinere i 1 time, fisk i 1/2 time.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.680 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordskokker med fløde og krydderurterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Texas tørmarinadeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kartoffelsalat med ærterNye kartofler er skønne kolde. Nyd dem sammen med nye ærter og en lækker cremet dressing -...
• Hjemmebagt isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os