Logo

Marinerede fiskespid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

400 g sejfilet uden skind
400 g rødfiskefilet uden skind
1 stor courgette
salt

Marinade:
2 friskhakket chili
2 spsk friskhakket koriander
2 1/2 spsk hakket soltørret tomat
saft fra 1 citron
1 dl god olivenolie
1/2 tsk friskkværnet peber

For at gøre fisken mere fast, saltets den og stilles i køleskab i 8 timer.
Ingredienserne til marinaden blandes sammen.
Fisken og courgetten skæres ud i 3x3 cm store stykker og sættes på 8 spid.
Derefter marineres spiddene i 1 time.
Grill spiddene et par minutter på hver side.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.337 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• God kartoffelsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sauce au painEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grønne bønner med ansjoserEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fersken a la CarolinaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os