Logo

Marinerede gulerødder 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg gulerødder
½ dl koldpresset tidselolie
Saften af 1 appelsin
1 spsk fintrevet ingefær
1 tsk urtesalt
1 bundt hakket persille eller andre krydderurter
 
Gulerødderne renses og skæres i tynde stave.
Dressingen piskes sammen, evt. i stavblender, så det ikke er nødvendigt
først at hakke krydderurterne.
Det hele blandes og trækker i mindst 1 time i køleskab inden servering.
Hvis du foretrækker sprødkogte grønsager, kan du først overhælde
gulerodsstavene med kogende vand, og lade det stå 5 minutter, inden
dressingen hældes over.
Denne marinering kan også anvendes til andre fintsnittede, evt. letkogte
grønsager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.349 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken fridag er det bedst at undvære?





Effektiv reklame - klik her