Logo

Marinerede kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1,2 kg små nye kartofler
250 g spæde spinatblade eller salat
250 g rød salat, fx. lollo rosso
100 g cornichoner

Marinade:
5 spsk olivenolie
3 spsk balsamico-eddike
1-2 fed presset hvidløg
salt
peber

Skyl og skrub kartoflerne. Skær dem i 1 ½ cm tykke skiver, og kog dem i ca. 2-3 min., til de er møre.

Hæld kartoffelskiverne til afdrypning i en sigte, og lad dem køle af.

Skyl og slyng spinatblade og salat grundigt.

Pisk ingredienserne til marinaden sammen, og vend kartoffelskiverne heri.

Læg spinat- og salatblade på et fad - pluk store blade i mindre stykker - og læg kartoflerne ovenpå. Hæld marinaden over, hak cornichonerne groft, og drys dem over.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.263 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Vil du boykotte noget fra Rusland?


Effektiv reklame - klik her