Logo

Marinerede kartofler 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kg nye kartofler
1 ½ liter vand
1 ½ tsk groft salt
1 spsk herbes de provence (fransk krydderiblanding)
1 ½ dl kogende vand
2 ½ spsk dijonsennep
4 spsk hvidvinseddike
½ dl olivenolie
1 ½ tsk fint salt
friskkværnet peber
¾ dl kapers uden lage

Skrab kartoflerne og skær evt. de største i mindre stykker. Kog dem i vand tilsat salt ved svag varme og under låg i ca. 12 min. Hæld vandet fra kartoflerne og damp dem tørre.

Rør herbes de provence og kogende vand sammen i en stor skål, og lad det trække i ca. 1 min. Rør derefter resten af ingredienserne i. Vend kartoflerne i marinaden. Stil dem tildækket i køleskabet i mindst 1 time. Vend 1-2 gange i kartoflerne. Smag til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.314 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her