Logo

Marokkansk tørmarinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Marokkansk tørmarinade

Til ca 1 kg lam, and, kalkun, kylling og fisk

 

1 tsk stødt spidskommen

1 citron, kun fintrevet skal

1/2 tsk safranpulver

1 tsk stærkt chilipulver

1/2 tsk stødt koriander

2 spsk hakket frisk koriander

1 fed hvidløg, finthakket

1/4 tsk havsalt

1/2 tsk friskkværnet sort peber

 

Hæld alle ingredienser i en skål og gnid eller rør dem godt sammen til en pasta.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.787 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KernebrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Vild forårssalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KålsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiensk vanillegelatoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os